Rumored Buzz on بیماری های زونا
Rumored Buzz on بیماری های زونا
Blog Article
خطر بروز درد بعد از زونا در افرادی که در طول مدت ابتلاء به این بیماری، درد شدید داشتهاند و یا در افرادی که دچار اختلال اعصاب حسی هستند و نیز در افراد سالخورده، بیشتر است.
ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن (که علت آن میتواند پیری، بعضی از بیماریها و یا کاهش توانایی بدن در غیر فعال نگه داشتن ویروس عامل آبله مرغان به خاطر مصرف بعضی از داروها باشد.)
● زونا با کهیرها که خارش دارند و بر روی پوست ایجاد میشوند یکسان نیست. کهیر معمولاً در اثر واکنش آلرژیک به دارو، غذا یا چیزی در محیط ایجاد میشود.
● داروهای تجویز شده برای درمان زونا متفاوتاند، اما ممکن است شامل:
مواردی که در اینجا به آنها اشاره میشود، فقط بعضی از مهمترین عواملی هستند که میتوانند باعث تحریک و فعال شدن دوباره ویروس عامل زونا در بدن شوند:
● برای جلوگیری از انتشار ویروس واریسلا زوستر در صورت ابتلا به زونا، حتماً بثورات را تمیز و پوشیده نگه دارید.
هفتهها و ماهها، در حالی که برای تغذیه آنها تلاش میکردند، شاهد فروریختن فرزندان خود بودند.
در واقع موقعيتهاي استرسزاي زيادي وجود دارد که ميتواند باعث آسيب رساندن به سيستم ايمني بدن شود.
مصرف آنتی بیوتیکهای خوراکی برای درمان عفونتهای ثانویه
از این محلول ها تنها طی یك روز به مقداری كه تاول ها خشك شده و روی شان پوسته ببندد، استفاده كنید و دیگر از آن استفاده نكنید.
سال ۱۳۹۶ با هدف سادهسازی مفاهیم تخصصی پزشکی، سلامتی و زیبایی، مجله دکتردکتر را راهاندازی کردیم.
بیماری زونا اغلب افراد مسن را درگیر میکند. نیمی از افرادی که به زونا مبتلا میشوند ۶۰ سال یا بیشتر، سن دارند. با توجه به اینکه افراد مسن دستگاه ایمنی ضعیفتری دارند، خطر بروز عفونت زونا در این افراد بیشتر است.
● اولین علائم زونا معمولاً درد و سوزش است. درد معمولاً در یک سمت بدن و در امتداد ناحیه بیماری زونا چند وقت طول میکشد خاصی از پوست به نام درماتوم است و اغلب بثورات قرمز به همراه دارد.
● ویروس واریسلا زوستر که باعث زونا میشود از طریق هوا منتقل نمیشود. اگر فرد مبتلا به زونا در نزدیکی شما سرفه یا عطسه کند یا لیوان نوشیدنی یا ظروف غذاخوریاش را به اشتراک بگذارد، قابل انتقال نیست.